Lasikattoiset Levin Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Lapin suosituimpiin lomakohteisiin kuuluvaan Levin keskukseen, jonka monipuolinen tarjonta täydentää palveluitamme. Etäisyys keskuksen valoista ja rinteestä avautuva esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle tekevät meistä ihanteellisen paikan revontulten katseluun.

Hyvät ystävämme,

Maailmanlaajuisen koronaepidemian ja poikkeustilan aiheuttamien muutosten vuoksi olemme päättäneet sulkea ovemme aikaistetusti sunnuntaina 22.3.2020. Haluamme lämpimästi kiittää teitä hyvästä yhteistyöstä ja kohtaamisista menneellä kaudella.

Avaamme ovemme jälleen 1.9.2020. Toivomme näkevämme teidät silloin uudelleen.

Myyntipalvelumme on auki normaalisti ma-pe klo 9-16.30. Voitte myös tehdä varauksen tällä nettisivustolla.

Ystävällisin terveisin,
Team Levin Iglut & Aurora Sky

Majoitus ja yöpymiset Levillä tunturimaisemissa.

Majoitus

Levin Iglut - Golden Crown tarjoaa kaksi erilaista majoituselämystä. Lasi-igluissa voi nukahtaa revontulten ja tähtitaivaan alle ja nauttia heti herätessään huikeista tunturimaisemista. Ylellisesti varustellussa Revontulitalossa on mm. oma sauna ja yksityinen terassi kuumaporealtaalla. Ja mikä estää kokeilemasta molempia samalla lomalla!

Majoitu Levillä upeassa lasikattoisessa iglu-hotellissa Levin Igluissa.

Ravintola Aurora Sky

Aurora Skyssa voi herkullisen aterian lisäksi nauttia upeasta tunturimaisemasta tai revontulista, sillä toisen kerroksen seinät ja katto ovat iglujen tapaan kokonaan lasia. Alakerrassa aterioidaan tylikkäästi takkatulen lämpimässä loisteessa. Maut eivät jää kakkoseksi tunnelmalle. Kunnianhimoisen keittiömme antimia on kehuttu Lapin parhaiksi.

Levin romanttisin majoitus – Iglu-hotelli Levin Iglut Golden Crown

Palvelut

Tarjoamme vieraillemme kattavat hotellipalvelut ja vielä vähän enemmän. Majoituselämyksiä ja korkeatasoista ravintolaa täydentävät erilaiset aktiviteetit tunturien helmassa. Haluamme tehdä kanssamme viettämästänne ajasta unohtumatonta. Siksi räätälöimme mielellämme palveluja toiveidenne mukaan.

Kysymyksiä ja vastauksia

Oletko tulossa Levin Igluille ensimmäistä kertaa? Olemme koonneet tänne vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin mm. kuljetuksista, ruokailuista, aktiviteeteista, talvipukeutumisesta ja tietysti revontulista.